22. huhtikuuta 2010

XnimimerkkiX

Kyl mä sitä arvostan, onha se vitun siistii. Mulla ei ole mitään sääntökirjaa, taidankin olla synnynnäinen, kun en ole koskaan polttanut tupakkaa, enkä juonut kahvia. Tie jonka jotkut valitsevat, minä mukaan lukien, on olla steittari. Mutta mitä "sXe" tarkoittaa? Streittarius on enemmän kuin X-kirjaimen maalaaminen. En tykkää kännifiiliksestä. Ei se ole mitään uskontoo tai laumasieluisuutta. Sen on ennemminkin henkilökohtainen valinta MÄ OLEN LAHDEN AINOA STRAIGHT EDGE 4 LIFE JUMALAUTA. On niitä muitakin olemassa. En kyllä oo tavannut yhtäkään, mutta pakkohan niitä on olla , kun on tää oma alakulttuurinsakin. Tässä yhteiskunnassa katsotaan vielä aika kieroon tätä, mut vain looserit kännää. Juominen on luonteen heikkoutta, ryhmäpaineeseen alistumista, jos porukalla olis tarpeeksi tatsia ne ajattelis vähä enemmän. Vastustan turkiksia eikä tulisi mieleenkikään pukeutua niihin. Mulle alettiin aukoo päätä: ”Lemmikitkin on sitten varmaan väärin, koska niitähän pidetään vain ihmisten iloksi ja aivan epäanimaalisissa oloissa.” Mul on monta labrahiirtä. Mä oon pelastanu ne kaikki kliljotiiniltä. Lihaa mä en syö kun kasvikunnastakin ravintonsa saa. Ei se hampurilaispihvi kasva kukkapenkissä, sitä varten pitää teurastaa kokonainen lehmä ja jauhaa sen lihat pihviksi. Se on oikeasti veristä puuhaa. Tälläst tänään eli ei meidän mummokaan ole streittari vain siksi, että se ei juo viinaa. No nyt pitää lopettaa puhkuminen tästä... ehotuksia otetaan vastaan mieluusti.

9 kommenttia:

pasanen kirjoitti...

Tämän runon myötä meikäläisenkin yleissivistys lisääntyi. Tämän alan kulttuuri on hyvä alakulttuuri. Kieli kuulosti aidolta.

SusuPetal kirjoitti...

Poistin tuon edellisen, kun lähti eetteriin ennen kuin oli valmis. Liian nopeat näpit.

Siis, hurmaava runo, vaix mä en chillaa streittareit, six mix ne pelkää ja ragettaa dokaamisen takii, et niinku pelkääx ne niinku et niiden todellinen ego niinku tulis näkyviin, jos ne niinku dokais.
Ne chiittaa mun mielest vaan, oikeest ne on pelkureit, jotka ei vaan hannaa laiffii.

Ehotukseks mä voisin steitata et ajattele välil porkkanaa ja milt silt tuntuu ku sä syät sitä. Eix kasveil niinku oo tunteit ja egoo?

Mummolles haifaivit.

Oh-show-tah hoi-ne-ne kirjoitti...

Hienoa ja kyllä lihansyöjäheterotkin saattavat reitata. Toisinaan.
Jos vain ite haluuvat.

isopeikko kirjoitti...

Peikko melkein säikähtää :)

arleena kirjoitti...

Terveet elämäntavat kunniassa.
Steittarinahan on hyvä olla, mikään vieras aine ei sekoita ajatuksia. Saa olla ihan itsensä.
Hyvää viestiä runosi välitti.

Olli-Pekka Uusitalo kirjoitti...

Hauska! Kieli & sisältö kulkevat mukavasti synkassa.

Crane kirjoitti...

Paljon pohdintaa herättävä, hauskasti muotoiltu runo! Pienellä muokkauksella muuten rytmittyisi rapiksi.

Kokemuksella; valintoja voi tehdä, muttei silti välttis muutu paremmaksi ihmiseksi...

Railaterttu kirjoitti...

Hauska, sujuva, teksti siitä miksi ei tai miksi kyllä.

helanes kirjoitti...

XhelanesX
Eipähän tuo hassummalta tunnu.